Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

  •  Sterk in planten
  •  Groot in tuinhout
  •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Opheffingsuitverkoop bij Tuincentrum Laag Soeren

Opheffingsuitverkoop bij Tuincentrum Laag Soeren

Ja, u leest het goed! Bij Tuincentrum Laag Soeren is de opheffingsuitverkoop op 18 september van start gegaan. Tijdens de opheffingsuitverkoop is alles in ons tuincentrum afgeprijsd met 40% korting, uitgezonderd de al afgeprijsde artikelen. Sla uw slag en kom langs Tuincentrum Laag Soeren! U wilt deze mooie actie toch niet missen? Voor vragen over onze actie of over ons assortiment kunt u gerust contact opnemen met ons tuincentrum. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer: 0313 619460. Mocht u graag willen langskomen, bekijk dan eerst even onze openingstijden om teleurstellingen te voorkomen. Graag tot ziens bij Tuincentrum Laag Soeren!

Opheffingsuitverkoop_Tuincentrum Laag Soeren

Planten in huis en tuin

In ons tuincentrum vindt u zowel kamerplanten als tuinplanten. Fleur uw huis eens op met een mooie kamerplant, of zet er een neer op uw kantoor. Sommige kamerplanten zijn zelfs lucht zuiverend. Een kamerplant kan dus ook nog eens gezond zijn! Bij een tuin denken de meeste mensen aan groen, en groen creëert u in uw tuin onder andere door mooie tuinplanten te planten. Kom langs in ons tuincentrum in Laag Soeren om ons aanbod kamerplanten en tuinplanten te bekijken en te profiteren van onze acties.

Gereedschap voor in de tuin

Om uw tuin zo goed mogelijk te onderhouden kan gereedschap eigenlijk niet ontbreken. Met goed tuingereedschap van Tuincentrum Laag Soeren kunt u op een gemakkelijke en juiste manier uw tuin bijhouden. Wat dacht u van snoeien? Dit is een bezigheid die meerdere keren in het jaar moet gebeuren. Onder andere een goede snoeischaar is dan erg handig. In de herfst kan bijvoorbeeld een hark weer handig zijn, of een goede metalen schep om voorjaarsbollen te planten.

Opheffingsuitverkoop_Tuincentrum Laag Soeren

Verwen uw dier

Bij Tuincentrum Laag Soeren kunt u ook terecht voor producten voor uw dier. Maar wat dacht u van de vogeltjes in de tuin? Zij kunnen uw hulp ook zeker goed gebruiken. In ons tuincentrum verkopen wij daarom onder andere vogelvoer en vogelhuisjes. Helemaal nu het steeds kouder wordt kunnen de vogels onze hulp extra goed gebruiken! Helpt u ook mee met het verzorgen van de vogels in de winter?

Bezoek Tuincentrum Laag Soeren en profiteer van de opheffingsuitverkoop!

Naast de bovenstaande producten hebben wij nog veel meer producten in de aanbieding, zoals tuinverlichting en vijvermaterialen. Kom gezellig langs Tuincentrum Laag Soeren en profiteer nog op tijd van onze mooie acties!