Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

  •  Sterk in planten
  •  Groot in tuinhout
  •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Vaste planten

De laatste vaste planten met 40% korting!

OP = OP!

U droomt toch ook van een ook van een mooie bloemenzee in uw tuin? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment aan vaste planten. Wij bieden vaste planten in veel verschillende kleuren, geuren, soorten en maten. Vaste planten zijn de bouwstenen voor uw tuin. Vaste planten sterven in het najaar boven de grond af, maar komen in de lente groter en krachtiger dan ooit terug! U kan er dus zeker lang plezier van hebben.

Diversiteit vaste planten

Tuincentrum Laag Soeren biedt u een ruim assortiment aan vaste planten. Heeft u al in gedachten wat voor vaste planten u zou willen in uw tuin? Dat is nog best lastig met zoveel soorten! Zo heeft iedere vaste plant zijn eigen vorm, kleur, geur en bloei. Door gebruik te maken van de onderstaande combinaties kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin:

  • Hoge planten
  • Lage planten,
  • Zomerbloeiers
  • Najaarsbloeiers
  • Wintergroene vaste planten

Ook is het handig om rekening te houden met de groeiwijze van de plant. Zo bepaalt de groeiwijze van de plant het aanzicht van uw tuin. Zo laat de vaste plant Lavendel zich nog graag zien in de winter. Echter, er zijn dus ook vaste planten die in de winter afsterven en in het voorjaar weer opbloeien zoals de Dicentra scanden, ook wel Gebroken hartje genoemd. Er zijn ook groenblijvende vaste planten die het hele jaar door hun groene blad behouden, zoals de Pachysandra.

Vaste planten_Laag Soeren

Vaste planten snoeien

De naam zegt het al: vaste planten zijn planten die ieder jaar weer terug komen. Nadat ze in de herfst afsterven en er eigenlijk niets meer te zien is, komen ze in het voorjaar weer vrolijk op. Als de planten te groot worden, kunt u ze in het najaar "scheuren", met een scherpe spade snijdt u er een stuk af; bij oudere planten wordt het vooral gedaan om de plant te verjongen, de oude kern wordt dan weggegooid.

Vaste planten kopen

Het assortiment in vaste planten is groot. In de zomer worden vaak grotere planten aangeboden, een lege plek in de tuin is dan snel opgevuld. Bij Tuincentrum Laag-Soeren hebben wij een ruim assortiment tuinplanten, dus wat uw smaak ook is, er zal zeker een tuinplant voor u bijzitten. Woont u in de buurt van Zutphen, Apeldoorn, Doetinchem of Arnhem? Kom dan eens gezellig langs bij Tuincentrum Laag Soeren. Naast tuinplanten bieden wij nog veel meer zoals kamerplanten, meubels en meer! Op onze contactpagina kunt u onze openingstijden vinden. Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen in ons tuincentrum! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Planten 40% korting