Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

 •  Sterk in planten
 •  Groot in tuinhout
 •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Planten 40% korting

Laatste kamerplanten bij tuincentrum Laag Soeren nu 40% korting!

Groen in huis brengt leven in huis! Letterlijk want de meeste kamerplanten vullen uw huis met zuurstof. Daarnaast zijn er vele kamerplanten in verschillende soorten, maten, patronen en voor verschillende standplekken. Kom vooral langs in ons tuincentrum waar wij u graag helpen een mooie kamerplant uit te zoeken. In ons tuincentrum vindt u kamerplanten in de volgende categorieën:

 • Groene kamerplanten
  Groene kamerplanten zijn kamerplanten die niet bloeien en voorzien zijn van groene bladeren. Dat betekent echter niet dat er geen andere kleuren te zien zijn. Bladeren bevatten vaak meer kleuren dan u denkt. Rood, paars, geel en meer ziet u ook terug bij onze groene kamerplanten. 
   
 • Bloeiende kamerplanten
  Bloeiende kamerplanten zijn, zoals de naam al zegt, kamerplanten die bloeien. Ook deze soort kamerplanten zijn er in veel verschillende soorten en maten. De kamerplanten hebben verschillende bloeiperiodes waardoor u door de juiste combinatie te maken altijd wel een kamerplant in bloei kan hebben staan. 
   
 • Cactussen en vetplanten
  Misschien wel de makkelijkste kamerplant om te onderhouden zijn cactussen en vetplanten, deze hebben maar weinig verzorging nodig. Cactussen en vetplanten zijn in ons tuincentrum in verschillende soorten en maten te vinden. Van grote groene cactussen tot kleine cactussen met gekke kleurtjes. Genoeg keuze!
 • Zijde bloemen en planten

Kamerplanten

Laatste tuinplanten bij Tuincentrum Laag Soeren 40% korting!

In uw tuin mogen mooie tuinplanten natuurlijk niet ontbreken. Bij ons tuincentrum in Laag Soeren nabij Arnhem en Apeldoorn vindt u vele tuinplanten. Zowel eenjarige tuinplanten, vaste tuinplanten, bloembollen en zaden, bomen, heesters, coniferen, rozen en klimplanten. En daaronder vallen ook planten voor in een (hang)pot of bloembak. De volgende categorieën tuinplanten kunt u zoal in ons tuincentrum vinden:

 • Eenjarige tuinplanten
  Eenjarige tuinplanten zijn, zoals de naam al zegt, planten die eenjarig bloeien. In ons tuincentrum vindt u eenjarige tuinplanten met verschillende bloeiperiodes.
   
 • Bloembollen en zaden
  Zowel voor bloembollen als zaden kunt u bij ons tuincentrum terecht. Bloembollen hebben wij als voorjaarsbollen en zomerbollen. Deze hebben verschillende plantperiodes. Ook hebben wij van verschillende siergrassen en planten zaden beschikbaar. Kom vooral eens langs om het assortiment te bekijken!
   
 • Vaste tuinplanten
  Vaste planten zijn tuinplanten waar u lang van kunt genieten omdat deze tuinplanten voor langere tijd in uw tuin kunnen staan. Ook hierbij zijn er weer veel verschillende opties in soorten, groottes en kleuren.
   
 • Bomen, heesters en coniferen
  Voor zowel kleine als grote tuinen en zelfs voor een balkon of terras zijn er bomen, heesters en coniferen in ons tuincentrum te vinden. Grote bomen maar ook kleine fruitboompjes. Heesters maken uw tuin compleet en kunt u goed in het formaat snoeien dat u wenst. Coniferen zijn naalddragende bomen en ook erg populair! 
   
 • Rozen en klimplanten 
  Rozen zijn geliefde planten voor in de tuin. Deze zijn er in verschillende soorten, als klimplant maar ook als bodembedekker of struik. En natuurlijk in verschillende kleuren en soorten. Naast rozen hebben wij ook nog vele andere klimplanten, wat dacht u van een mooie passieflora? En zo zijn er nog vele opties. 

tuinplanten

Kom voor planten naar Tuincentrum Laag Soeren

Of u nu op zoek bent naar kamerplanten of tuinplanten, bij ons tuincentrum in Laag Soeren nabij Arnhem en Apeldoorn heeft u een grote keuze waardoor u zeker zult slagen. Daarnaast helpen wij u ook graag de juiste keuze te maken. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden