Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

  •  Sterk in planten
  •  Groot in tuinhout
  •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Kunststof

Kunststof kan nooit een mooie terracotta pot vervangen, maar tegenwoordig is het kunststof bijna niet van keramiek te onderscheiden. Met als voordelen dat ze een stuk lichter zijn, vorstbestendig en een stuk voordeliger. Vooral voor grote kuipplanten zijn de kunststof potten een uitkomst, omdat ze anders moeilijk te verplaatsen zijn. Wij hebben een ruime sortering in modellen en kleuren zowel voor binnen als buiten. 

Kunststof bloempotten binnen

Heeft u een mooie kamerplant uitgezocht, dan biedt een mooie bijpassende pot uitkomst. De kunststof potten zijn er in alle maten en kleuren waardoor het goed te combineren is met ieder interieur. Ook de mini potjes voor mini plantjes zijn populair. Leuk voor op de bijzettafel of salontafel bijvoorbeeld. 

Kunststof plantenbakken buiten

In de tuin is een kunststof plantenbak ideeal: gemakkelijk schoon te houden, licht van gewicht, dus gemakkelijk te verplaatsen, vorstbestendig en ook nog scherp in prijs! Krijgt u een grote buitenpot moeilijk mee? Wij kunnen de potten ook bij u thuis bezorgen. We leveren de potten in Eerbeek, Loenen, Brummen, Beekbergen, Leuvenheim, Dieren, Ellecom, Spankeren, De Steeg, Rheden en Velp. 

Producten voor Kunststof

  • Kunststof potten

    Kunststof potten

    Pastelkleurige potten in alle maten.

    vanaf € 1,49