Bloempotten

Bloempotten zijn niet alleen functioneel, maar kunnen ook mooie woonaccessoires zijn om een hoek in uw huis of tuin op te vrolijken. Wanneer u kiest voor bloempotten of plantenbakken hebben de planten een betere verzorging nodig dan planten in de grond. Er zijn veel verschillende soorten bloempotten en plantenbakken. De varianten die geschikt zijn voor buiten, kun je altijd ook binnen plaatsen. Om de bakken die geschikt zijn voor binnen ook buiten neer te kunnen zetten is het wel belangrijk om na te kijken of deze hiervoor geschikt zijn. 

Verschillende soorten bloempotten en plantenbakken

Er zijn diverse materialen en stijlen beschikbaar, zo kunt u denken aan onder andere:

Het materiaalsoort bepaalt uiteraard de uitstraling, maar ook de geschikte standplaats. Zo zijn sommige materialen niet bestand tegen regen en weersinvloeden en kunnen deze beter binnen staan, terwijl andere soorten ook voor buiten geschikt zijn. Bijvoorbeeld in geglazuurde bloempotten verdampt het water in de pot minder dan in terracotta bloempotten. Bij terracotta is het sterk afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal of deze geschikt is om buiten te staan. De goedkopere soorten kunnen in de winter namelijk stuk vriezen omdat deze poreuzer zijn. Indien u twijfelt over dit materiaal, dan kunt u onze medewerkers uiteraard altijd om hulp vragen. 

Bloempotten kopen bij tuincentrum Laag Soeren

Bloempotten kopen voor uw tuin of balkon

Door bloempotten en plantenbakken in uw tuin te combineren kunt u uw terras of een lege hoek in uw tuin opfleuren en sfeervol aankleden. Door verschillende kleuren en materialen te combineren met verschil in hoogte en afmetingen, creëert u een speels geheel. Wij hebben ook bloempothouders waarmee u kunt variëren in hoogte. Heeft u niet zo veel ruimte tot uw beschikking? Een enkele pot op de tuintafel kan ook al een groot verschil maken!

Fleur uw huis op met mooie bloempotten

Kamerplanten in huis kunnen veel sfeer met zich meebrengen en daarnaast ook nog een positieve werking hebben op de luchtkwaliteit in huis. Heeft u weinig plek om uw kamerplanten kwijt te kunnen? Dan kunt u ook overwegen om mooie plantenhangers aan te schaffen. Op speelse wijze hangt u de planten aan de muur of aan het plafond, waardoor de uitstraling ruimtelijk en open blijft. 

Tuincentrum Laag Soeren voor bloempotten en nog veel meer

Als u een leuk cadeau wilt kopen dan kunt u in ons tuincentrum bijvoorbeeld een mooie combinatie van een bloempot en kamerplant samenstellen, of een aantal hippe plantenhangers combineren met cactussen en groene kamerplanten. Ook als u voor uzelf een frisse wind door uw huis of tuin wilt halen, vindt u bij ons vele soorten bloempotten van diverse materialen. Vraag onze medewerkers gerust om advies als u twijfelt of de potten geschikt zijn voor buiten. Ook de verzorging van de planten kan iets afwijken in de pot vergeleken met planten in de grond. Bij twijfels helpt ons vakkundige team u graag verder. Voor het aanleggen van uw eigen moestuin zijn er ook diverse mogelijkheden op onze potterie afdeling, waaronder de tuinkasjes en moestuinbakken. Ontdek snel ons volledige aanbod bij tuincentrum Laag Soeren!

Producten voor Bloempotten

 • plantenbakken en bloempotten

  plantenbakken en bloempotten

  Nu in de aanbieding:

  Bloempotten in verschillende kleuren en afmetingen.
  plantenbakken polyester beton in diverse afmetingen

   

  alle potten 40% korting
 • aardappelkweekpot

  aardappelkweekpot

  Kweek uw eigen aardappelen in deze kweekpot van Elho. Gemaakt van gerecycled materiaal. Geschikt voor tuin en balkon.

   

  13,49
 • Stenen pot vierkant

  Stenen pot vierkant

  Grote stenen potten van 47 bij 47 cm, hoogte 37 cm.

  Van 130,00
  65,00