Speciale meststoffen

De meststoffen voor diverse categoriën tuin- en kamerplanten heeft een enorme vlucht genomen. Zo zijn er groei- en bloeipaketten voor druiven, buxus, rozen, orchideeën, hagen, confieren, hortensia's, klimplanten en fuchsia's.  In deze meststoffen zit de juiste samenstelling aan voedingsmiddelen en mineralen om de planten optimaal te laten groeien en bloeien.

Ook het gazon heeft zeker extra bemesting nodig. Door het wekelijks maaien wordt er veel energie onttrokken aan het gras.  Er zijn speciale meststoffen die in de schrale zomermaanden het gazon goed op kleur houden en onkruid tegenhoudt. Het assortiment is zeer uitgebreid, vraag advies aan onze medewerkers.

Producten voor Speciale meststoffen

 • Culterra 10-4-6 (Groen)

  Culterra 10-4-6 (Groen)

                                         

  Samengestelde organische meststof met een hoge voedingswaarde voor alles wat groeit en bloeit universeel toepasbaar voor moestuin, border en gazon minimaal 40% organisch stofgehalte. Een N.P.K. meststof. Originele meststof bestaande uit bloed-, beender-, haar- en hoornmeel. Geeft voeding aan alles wat groeit en bloeit.

  Inhoud:

  5 kg; van €11,95 voor € 10,95

  10 kg; van € 17,95 voor €16,95 

   

  Pokon
 • Buxus & Hagen Voeding

   


   

  De buxus staat mooi in elke tuin. Hij past overal en staat prachtig op het terras of in een pot op het balkon. De buxus is met recht al jaren één van de populairste platen in de tuin. Om je buxus of haag goed te laten groeien en bloeien heeft het naast water ook behoefte aan voeding. Zo blijft de plant mooi groen en sterk.

   

  800 gram: €6,39

  1600 gram: €10,75

 • Rozen Voeding

   


   

  Rozen  hebben behoefte aan voeding die ervoor zorgt dat ze goed groeien, bloeien en bovendien stevig staan, door een hoog gehalte stikstof (N), Fosfor (P) en Kalium (K) van de Pokon Rozen Voeding  ben je verzekerd van een gezonde en volle plant. Door de extra toevoeging van IJzer (Fe)neemt de Roos  meer licht op.  

   

  800 gram: €6,39

  1600 gram  €10,75

  Pokon
 • Conifeer & Taxus voeding

   


   

  De conifeer en de taxus hebben behoefte aan voeding die ervoor zorgt dat ze goed groeien, bloeien en bovendien stevig staan, door een hoog gehalte stikstof (N), Fosfor (P) en Kalium (K) van de Pokon Conifeer & Taxus Voeding ben je verzekerd van een gezonde en volle plant. Door de extra toevoeging van Magnesium krijgt de boom een extra diepe groene kleur. 

  800 gram €6,39

  1600 gram €10,75

  Pokon
 • Bitterzout Groenmaker

   


   

  Bij een buxus wijzen vergeelden bladeren op magnesiumgebrek. Dit is op te lossen met Pokon Bitterzout Groenmaker. Door de Bitterzout Groenmaker te gebruiken worden het magnesium niveau hersteld en krijgt de buxus zijn groene kleur terug

  Pokon
  7,49
 • Hortensia Voeding

   


   

  De hortensia is een zomerheester die van een zure, natte grond houdt. Opvallend aan de hortensia zijn de prachtige bloemen. De bloemen van de hortensia zijn met hun felle kleur en grote omvang een plezier voor het oog in voorjaar en zomer. In de herfst en de winter worden de bloemen bruin, maar ze vallen niet af; ook dan geven ze de tuin dus iets extra’s. De bloemen kunnen ook afgeknipt worden voor gebruik in een vaas of als droogbloemen.
   
  Om optimaal van de hortensia te kunnen blijven genieten is een goede verzorging noodzakelijk. Pokon Hortensia Voeding is speciaal afgestemd op de wensen van de hortensia en andere zuurminnende planten in een pot. Met deze uitgebalanceerde voeding krijgt de hortensia precies datgene wat hij nodig heeft voor een optimale groei en bloei.

  800 gram €6,39

  1600 gram €10,75

 • Fertisol organische mestkorrels

  Fertisol organische mestkorrels

  Fertisol kippenmestgranulaat. Organische meststof van dierlijke afkomst. Gecomposteerd, gedroogd en in korrelvorm. Reukloos, onkruid- en kiemvrij.
  Zak van 25 kilo voor 100m2.

   

  € 12,50