Blokhutten

Bij Tuincentrum Laag Soeren vindt u verschillende blokhutten en voor ieder wat wils. Al onze blokhutten zijn van goede kwaliteit omdat deze zijn geselecteerd op houtsoort, kwaliteitsimpregnatie, afwerking en prijs. Daarom vindt u bij ons blokhutten van de beste kwaliteit voor de beste prijs. 

Soorten blokhutten

Wij verkopen verschillende soorten blokhutten. Zowel blokhutten met verschillende soorten daken (platdak, lessenaarsdak, zadeldak, piramidedak, boogdak, dubbel lessenaarsdak of paviljoensdak), een geïmpregneerde blokhut, geverfde blokhut, blokhut met luifel, kunststof blokhut, metalen blokhut, carports, tuinkantoren en meer! De merken waarvan wij blokhutten verkopen:

  • HillHout
  • Woodvision Tuinhout
  • Outdoor Life Products

In de brochure 2018 van Hillhout & Woodvision Tuinhoutbrochure 2018 van Outdoorlife kunt u uw gewenste model blokhut uitkiezen. Neem contact met ons op en laat uw keuze weten, dan geven we u de laagste prijs die we kunnen bieden.

Welke blokhut kiest u?

Om te bepalen welke blokhut voor u geschikt is, is het belangrijk te bedenken waar u de blokhut voor gaat gebruiken. Wordt het een buitenverblijf, opbergruimte, atelier of extra kantoor? Voor een opbergruimte heeft u andere wensen (snel gemonteerd, compacte afmetingen en scherpe prijs) dan voor een buitenverblijf (dikkere wanden, mogelijkheid voor electra en verwarming, grotere afmetingen). In ons tuincentrum geven we u graag een advies op maat voor de juiste blokhut. Bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens

Een blokhut koopt u bij Tuincentrum Laag Soeren

Heeft u een blokhut gevonden die u wilt aanschaffen? Geef ons uw keuze door via de mail, telefonisch of kom langs in ons tuincentrum. Voor meer informatie over de blokhutten, kunt u uiteraard ook contact opnemen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Blokhutten, tuinhuizen en outdoor livings