Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

  •  Sterk in planten
  •  Groot in tuinhout
  •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Kamerplanten

De laatste kamerplanten nu met 40% korting.

OP = OP!

  • Bloeiende kamerplanten: een mooie bloeiende kamerplant fleurt uw interieur in no-time op. Van mooie, geurende en kleurende bloemen wordt iedereen toch vrolijk? Wij bieden een breed assortiment aan bloeiende kamerplanten in allerlei verschillende soorten kleuren en maten. Populaire bloeiende kamerplanten zijn onder andere Orchideeën, Lepelplanten, Hortensia’s, en Bromelia’s. Kom eens langs in ons tuincentrum om onze bloeiende kamerplanten te bewonderen.
  • Groene kamerplanten: naast de bloeiende kamerplanten hebben wij diverse soorten groene kamerplanten. Een grote, mooie groene kamerplant zal een echte eye-cathcer zijn in uw interieur. Vaak kunt u lang genieten van groene kamerplanten. Naast dat deze planten een mooie verschijning zijn, zijn ze ook nog erg functioneel. Zo zijn bijna alle groene kamerplanten luchtzuiverend. Om deze reden worden de groene kamerplanten ook steeds populairder op kantoor. Vraag aan onze medewerkers in ons tuincentrum in Laag-Soeren informatie over onze groene kamerplanten en welke het best bij u past.
  • Cactussen en vetplanten: heeft u weinig tijd om uw planten te verzorgen? Of houdt u wel van plantjes maar heeft u niet zulke groene vingers? Dan zijn Cactussen en vetplanten de ideale planten voor u. Cactussen zijn er in allerlei soorten en maten, daarnaast hoeven cactussen niet alleen maar stekelig te zijn, ook deze plant kan mooie bloemetjes hebben!
  • Arrangementen: arrangementen zijn samengestelde planten in een pot eventueel aangevuld met decoratie. De arrangementen worden vaak als cadeau gekocht. Let op, wij verkopen geen snijbloemen. De arrangementen bestaan dus alleen uit planten.

Heeft u al een mooie pot om uw plant in te zetten? Deze kunt u namelijk ook bij Tuincentrum Laag Soeren aanschaffen! Dan ziet u meteen hoe de plant in de pot staat. Neemt alvast een kijkje op onze Bloempotten pagina om wat inspiratie op te doen. Bent u naast planten voor uw huis ook nog aan het kijken naar planten voor uw tuin? Neem dan eens een kijkje op deze pagina’s: Eenjarige tuinplanten, Bloembollen en zaden en Vaste planten.

Kamerplanten_Laag-Soeren

Kamerplant kopen bij Tuincentrum Laag Soeren

Lees meer over onze kamerplanten op de website of kom gezellig langs in ons tuincentrum. Wij vertellen u graag meer over welke planten een luchtzuiverende werking hebben, welke planten zorgen voor extra goede luchtvochtigheid in huis of op kantoor en natuurlijk nog veel meer handige tips. Op onze contactpagina vindt u onze openingstijden en exacte locatie.