Insectenhotels

Veel mensen en vooral kinderen zijn bang voor insecten, maar de meeste insecten zijn ongevaarlijk en juist nodig
voor een mooie tuin!  Ze brengen het stuifmeel rond en zorgen ervoor dat de bloemen bloeien en bevrucht worden.  
Daarbij zorgen deze hotelgasten ervoor dat er geen ongedierte in de tuin komen. De groene gaasvliegen en lieveheersbeestjes zijn namelijk gek op luizen.  

Met onze insectenhotels stimuleert u de insectenpopulatie vooral die van de mooie (bijvoorbeeld vlinders) en nuttige (o.a. het lieveheersbeestje) soorten.

Producten voor Insectenhotels

 • Ecostyle Maxi

  Ecostyle Maxi

  ECOstyle Maxi insectenhotel Maak met dit "hotel" van uw tuin een prachtig stukje natuur boordevol leven. Hiermee creëert u een plek waar insecten veilig kun nen verblijven. Het Ecostyle maxi insectenhotel is gemaakt van hout afkomstig uit duurzaam bosbeheer.

  ECOstyle
  79,95
 • Natuurmonumenten bij- en vlinderkast

  Natuurmonumenten bij- en vlinderkast

  Geniet u ook zo van vlinders en bijen in uw tuin? Bijen en dag- en nachtvlinders vormen een belangrijk onderdeel van ons ecosysteem. Ze helpen bij de bestuiving van planten. Hang deze insectenkast op circa 150 cm hoogte, het liefst bij een struik met bloemen (bijvoorbeeld een vlinderstruik) en in de zon. op een luwe zonnige plek richting het zuiden, liefst in een bloemrijke omgeving.

  Afmeting: 18 cm x16 cm x18 cm

  Natuurmonumenten
  11,95
 • Insectenhotel Wild on Wildlife

  Insectenhotel Wild on Wildlife

  Met dit insectenhotel kunt u verschillende soorten insecten de kans bieden om zich te nestelen en te overwinteren. Voor o.a. vlinders, bijen en lieveheersbeestjes.

  Van 49,50
  39,50