Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

  •  Sterk in planten
  •  Groot in tuinhout
  •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Bankjes

Op een warme zomeravond samen nagenieten op een bankje in de tuin? Met de tuinbanken van Tuincentrum Laag Soeren doet u dat comfortabel en in stijl. Al onze bankjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat u er elk jaar weer opnieuw plezier van beleeft. Een houten bankje staat niet alleen gezellig in uw tuin, het is ook nog heel erg functioneel. Zo kan u er natuurlijk zelf lekker op zitten of wat spullen opzetten als u bezig bent in de tuin. Daarnaast kunt u het bankje extra aankleden met bijvoorbeel kussens of een plaid. Zeker handig als het in de avond wat afkoelt!

Assortiment bankjes

Bij tuincentrum Laag Soeren hebben we diverse soorten bankjes in verschillende soorten maten. Hoe groot uw tuin ook is, er is altijd wel een bankje met de geschikte afmetingen voor u. Het is wel handig als u van te voren bekijkt welke afmetingen geschikt zijn voor uw tuin. U kunt onderaan de pagina een selectie vinden van de tuinbankjes die wij aanbieden in ons tuincentrum in Laag-Soeren. Mocht u vragen hebben over de tuinbankjes, kom dan eens gezellig langs in ons tuincentrum. Onze medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van de perfecte tuinbank voor u! 

Bankjes_Laag Soeren

Voordelen bankjes 

Bankjes in uw tuin hebben zeker een aantal leuke voordelen. Zo kunt u lang plezier hebben van uw bankje. Wij hebben houten bankjes in verschillende soorten hout, zoals teak hout. Met een bank gemaakt van teak hout bent u ervan verzekerd dat u een meubel koopt die jaren mee kan gaan. Teak verkleurt in loop van de tijd naar een grijzere kleur, dat is echter normaal en zal de kwaliteit van uw bankje niet schaden. Het is natuurlijk wel een persoonlijke kwestie of u die kleur mooi vindt. Wanneer u graag de originele kleur behoudt, kunt u het meubel behandelen met een daarvoor bedoelde olie. 

Wat ook fijn is aan de teak houten bankjes, is dat deze makkelijk buiten kunnen blijven staan ongeacht de weersomstandigheden. Het teak materiaal bevat van nature een olie in het hout wat het beschermt tegen vele elementen waaronder het weer, maar ook tegen bijvoorbeeld tegen insecten. Dit is ook een van de redenen dat teak zo’n gewilde houtsoort is voor in de tuin. Kom eens gezellig langs in ons tuincentrum in Laag Soeren om ons aanbod te bekijken! Zo ziet u in een oogopslag welk bankje het best bij u past. Zo vindt u altijd een bank die voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Bankjes_Laag Soeren

Bankje kopen

Bent u van plan om een bankje te kopen voor in de tuin? Kom dan eens langs bij Tuincentrum Laag Soeren! Onze openingstijden en exacte locatie kunt u vinden op onze contact pagina. Naast bankjes bieden wij nog veel meer producten waaronder onder andere:

En nog veel meer producten! Een bezoek is dus zeker de moeite waard. Wij hopen u snel te zien bij ons in het tuincentrum! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Meubels en inrichting