Vandaag zijn wij helaas gesloten

Volg ons op fb

 •  Sterk in planten
 •  Groot in tuinhout
 •  Al ruim 45 jaar uw tuinspecialist

Vogels

De laatste vogelhuisjes en potten pindakaas nu met 40% korting!

Help de vogels de winter door en maak van uw tuin een vogelparadijs! U vindt bij Tuincentrum Laag Soeren nabij Arnhem vindt u een uitgebreid assortiment aan vogelvoer, vogelhuisjes en nestkasten voor uw buitenvogels. Tevens hebben we pindakaashuisjes, voederschalen, vogelbadjes en allerlei aanverwante artikelen. Met uw aankoop ondersteunt u tevens Vogelbescherming Nederland. Kom gezellig langs Tuincenrum Laag Soeren voor alles voor de vogeltjes!

Meer vogels in de tuin

Wanneer het kouder gaat worden, en de nachten weer langer zullen zijn en de dagen korter, kunnen de vogels wel wat extra hulp gebruiken. Hierbij een aantal tips voor u van Tuincentrum Laag Soeren met wat u voor de vogels kunt doen:

 • Tijdens de koude tijden in het jaar, kan er bij vogels een voedseltekort ontstaan. Het is dan namelijk lastiger om voer te vinden voor de vogels. U kunt natuurlijk helpen door bijvoorbeeld een vetbol op te hangen, of maak een pindasnoer. Dit is niet moeilijk en ook erg leuk om samen met kinderen te doen.
 • Schuilplekken in de buurt van waar u voer gaat neerleggen is heel belangrijk. Vogeltjes zullen namelijk zo snel mogelijk proberen wat voedsel te pakken en dan weer in hun schuilplek, zoals een boom of struik, te duiken. Want, een kat van de buren zou natuurlijk zomaar toe kunnen slaan..
 • Heeft u een grote tuin? Maak dan een voedertafel. Hier kunt u wat ongezouten noten en bijvoorbeeld zonnebloempitten neerleggen. Bij Tuincentrum Laag Soeren zijn er ook zakken vogelvoer beschikbaar. Die kunt u er natuurlijk ook neer strooien. Hmm dat wordt smullen voor de vogeltjes! Zorg er wel voor dat de tafel schoon blijft. Dit kunt u wekelijks  doen met een borstel en heet water
 • Hang een nestkast/vogelhuis op. U zou het misschien niet bedenken, maar Koolmeesjes en Pimpelmeesjes verkennen nestkastjes al als voorbereiding op het voorjaar. Bovendien kunnen vogels een nestkast/vogelhuis altijd gebruiken als slaapplaats.
 • Zorg ervoor dat u de nestkast/vogelhuis altijd ophangt in de richting van het noorden / noordoosten. U kunt de nestkast/vogelhuis het best op twee meter hoger plaatsen met een vrije aanvliegroute.

Vogels_Tuincentrum Laag Soeren

Vogelproducten kopen in Laag Soeren

Helpt u de vogels ook de winter door? Kom langs Tuincentrum Laag Soeren om al uw spullen voor de buitenvogels te halen. Onze medewerkers helpen u maar al te graag als u hulp nodig heeft met het kiezen van de juiste producten. Daarnaast kunt u natuurlijk nog veel meer in ons tuincentrum vinden zoals tuinplanten, tuinmeubels en tuingereedschap. Onze openingstijden kunt u vinden op de contactpagina. Graag tot ziens bij Tuincentrum Laag Soeren!

Producten voor Vogels

 • vogelpindakaas 8 potten

  vogelpindakaas 8 potten

  doos 8 potten voor € 16.00
 • Pindakaas met meelwormen

  Pindakaas met meelwormen

  Pindakaas voor tuinvogels

  De Pindakaas van Vogelbescherming Nederland bevat, in tegenstelling tot pindakaas voor menselijke consumptie, geen gebrande pinda’s en geen zout en is daarom geschikt voor tuinvogels.

  Deze speciale pindakaas is een calorierijke aanvulling voor veel vogels, maar vooral in trek bij mezen.

  Plaats de pot pindakaas in een pindakaashuisje het liefst in de buurt van struiken, maar nooit in de volle zon.

  De pindakaas is in diverse smaken verkrijgbaar.

  5 potten voor € 10,00
 • Pindakaas voor vogels

  Pindakaas voor vogels

  De pindakaas van Vogelbescherming Nederland
  Verschillende smaken aanwezig.

  5 potten voor € 10