Dieren

Om het voor dieren zo aangenaam mogelijk te maken in uw mooie tuin, bent u bij Tuincentrum Laag Soeren aan het juiste adres! U kunt hier alle benodigdheden en accessoires vinden voor insectenhotels, buitenvogels en vijvervissen. Heeft u advies nodig over welke producten geschikt zijn voor u? Op de vijverafdeling in het tuincentrum is altijd iemand die u er alles over kan vertellen. Kom snel eens langs bij ons tuincentrum in Laag Soeren, nabij Zutphen.

Assortiment dierenbenodigdheden

 • Insectenhotels: veel mensen en vooral kinderen zijn bang voor insecten, maar de meeste insecten zijn ongevaarlijk en juist nodig voor een mooie tuin!  Ze brengen het stuifmeel rond en zorgen ervoor dat de bloemen bloeien en bevrucht worden. Daarbij zorgen deze hotelgasten ervoor dat er geen ongedierte in de tuin komen. De groene gaasvliegen en lieveheersbeestjes zijn namelijk gek op luizen. Met onze insectenhotels stimuleert u de insectenpopulatie. Denk hierbij aan mooie vlinders en nuttige soorten insecten als lieveheersbeestjes. Wij bieden in ons assortiment ECOstyle maxi insectenhotels, natuurmonumenten bij- en vlinderkasten en insectenhotels ‘wild on wildlife’.
   
 • Vijvervissen: vanaf half maart tot eind september verkopen we vijvervissen, De meest voorkomende vijvervis is de goudvis. Ook hebben we de Shibunkin, gele goudvis, sluierstaarten, goudwindes, en andere vissen in meerdere maten. Goudvissen zijn regelmatige eters en willen graag dagelijks eten. Strooi voer op de wateroppervlakte, het voer moet opgegeten zijn voordat het de bodem heeft bereikt. Naast vlokkenvoer zijn ze gek op gedroogde of diepgevroren watervlooien of muggenlarven of en eten ze ook bepaalde waterplanten zoals waterpest. 
   
 • Vogels: Maak van uw tuin een vogelparadijs! Op onze dierenafdeling vindt u een uitgebreid assortiment voer, huisjes en nestkasten voor uw buitenvogels. Ook vindt u hier pindakaashuisjes, voederschalen, nestkastjes, vogelbadjes en allerlei aanverwante artikelen. Verwen de vogels in uw tuin! Met uw aankoop ondersteunt u bovendien Vogelbescherming Nederland.

Kom langs bij ons tuincentrum in Laag Soeren

Maak uw tuin nu diervriendelijk! Bij ons tuincentrum in Laag Soeren nabij Arnhem en Apeldoorn heeft u een grote keuze waardoor u zeker zult slagen. Wij geven u graag advies om de juiste keuze te maken. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. Kom snel eens bij ons langs!

 

Producten voor Dieren

 • Balen stro

  Balen stro

  Balen stro van 25 kg voor maar € 10,00

  € 10,00
 • Paardenruif

  Paardenruif

  Paardenruif.
  Afmetingen: 90 (b) x 80 (h) x 30 (d) cm

  Van 79,00
  39,00