Tuingereedschap & machines

40% korting op ons hele assortiment!

OP = OP!

Assortiment tuingereedschap

Bij ons tuincentrum kunt u terecht voor verschillende soorten tuingereedschap. Denk daarbij aan handgereedschap zoals harken of schoffels. Maar ook groot tuingereedschap zoals kruiwagens of bladblazers. Allerlei tuingereedschap dat onmisbaar is om uw tuin goed te onderhouden. Bekijk ons assortiment online of kom langs bij het tuincentrum, daar helpen we u graag de juiste keuze te maken om met het geschikte tuingereedschap uw tuin met gemak te onderhouden. 

tuingereedschap

Machines voor in de tuin

Voor het grotere werk zijn machines in de tuin een perfect hulpmiddel. Denk bijvoorbeeld aan een grasmaaier, met een geschikte zitmaaier, robotmaaier of een van onze overige grasmaaiers wordt het onderhouden van uw tuin ineens geen berg werk om tegen op te zien, maar een koud kunstje! 

robotmaaier

Merken van tuingereedschap en machines

wolf garten gardena talen tools

Dit zijn stuk voor stuk kwalitatieve merken die over de nieuwste apparatuur beschikken. 

Tuingereedschap bezorgen in de regio

Voor vrijwel al ons tuingereedschap is het mogelijk dat wij deze bezorgen wanneer u in de regio Arnhem, Apeldoorn en Zutphen woont. De volgende plaatsen vallen sowieso in onze regio om te bezorgen: Beekbergen, Brummen, De Steeg, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Ellecom, Leuvenheim, Loenen, Rheden, Spankeren en Velp.