• Kerst

    Kerst

Kerst

Bent u op zoek naar kerstartikelen in Laag Soeren, vlakbij Brummen, Eerbeek en Dieren voor binnen of buiten? In de aanloop naar kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genoeg inspiratie opdoen en genieten van de gezellige sfeer. Wij hebben de laatste kersttrends in ieder geval in huis!

Diverse kerstartikelen in Laag Soeren

Kerst gaat en staat met mooie kerstartikelen. Voor echte sfeermakers bent u dus op het goede adres bij Laag Soeren. Ons team maakt elk jaar weer een prachtige kerstshow! In onze kerstshow kunt onder andere het volgende vinden:

  • Echte kerstbomen
  • Kunstkerstbomen
  • Kerstversiering: kerstballen, kerststerren, kerststukjes, kerstkransen, guirlandes en verschillende kerstfiguurtjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten o.a van diverse merken
  • Kerstcadeaus: warme plaids, schapenvachtjes, sierladders, mooie houten snijplanken en nog veel meer sfeervolle cadeaus!

Kersttrends 2018

De kersttrends zijn ieder jaar weer anders, zo kunt u dus wel aan de gang blijven met het aanslepen van kerstartikelen. Dit jaar is groen wederom populair. En daarmee bedoelen we twee kleuren groen, 'pine green' en de warmere 'emerald green'. Wanneer u dit combineert met wit en goud heeft een prachtige kerstboom in huis. Kom langs in onze kerstshow om alle kersttrends te ontdekken!

Kom langs en laat u inspireren door onze kerstshow!

Vanaf de 1e week van november is onze kerstshow helemaal klaar voor uw bezoek. In de laatste week van november verwachten wij de eerste echte kerstbomen. Of u nu een boom zoekt voor in de tuin of in huis, op pot of niet. We hebben een compleet assortiment als het op kerstversiering aankomt. Kom langs in ons tuincentrum te Laag Soeren om alvast de kerstsfeer te proeven!